//Sweet lolipopp.
Rindu :'(
Friday, 4 May 2012 @ 11:36 | 0 Comment [s]

Assalamualaikum . Nak luah something lah . hehe ! Tapi aku takot kau bace post ni , nanti kau kate apew pulak kan ? Tapi kan aku just nak luah kan jeh . Dah lame ak simpan . *ceyt ayat aku . Acting lbey kan ? Haha .

Huhh ! Sebenarnye kan ... Aku rindu sangat kau yang dulu . Aku tak benci kau tapi kau yang buat aku benci kau ! Kau tahu tak ? Seriously , rindu kau yang dulu kot . Aku pom taktahu kenape .
Rase pelik jeh . 

Sampai aku TERtengok gambar kau , TERnangis pulakk . *Ouhh tidak . Apakah ? 
Kenape ngan aku ? Yess , mmg tak sepatot nye aku tengok gambar kau kan ? Aku tahu tuh . 
Tapi saje nak tengok lah kan . Sory sebab tengok ! Now ,  kau dah bahagie kan ? Wahh syok jeh tengok kau ! 

Pelik jeh . Tahun 2012 mengubah segale-galenye . Banyak masalah datang . Mmg teringin nak mcm dulu . Tapi , dapat kew ?  Dah mmg sah tak dapat punye lah . Wahh sedeyh kot .
Alamak . Kenape ngan aku ni ?

Walaupom kite asyik gadoh drpd dulu smpai sekarang , aku still anggap kau kawan aku sampai mampuhh . haha . Aku still lagi simpan ****** yang kau bagi tuh . Cantik + comel jeh . Tergantung kat kunci umah . haha . Terima kasih . Aku hargai wehh . Lalalala .

Ok . Masuk cerite lain --> Hari selase ni (8 May 2012) ade lawan netball kat Kuala Lanar .
Doakan SetiaWangse menang ok ? 

Times up ! Stop here . Update belog pukol 2.35 just pasal kau wahai Mr E .
Sakit tangan tulis panjang-II . Malas lah tulis . Byebye . Nytes 





Older Post
//Welcome.


Hello There , Thanks for visit . make sure you follow kite tau? sure follow you back dear :)

Status:Blog kite awesome kan? hewhew :P


//Navigation.

//Post. //Admin. //You. //Credit.


//Tagboard.